Algemeen nieuws

Geslaagde vriendjes- en vriendinnetjesmiddag

Gisteren, 23 oktober 11:30  De laatste vrijdag van de herfstvakantie was er een vriendjes- en vriendinnetjesmiddag. Er was een leuke opkomst en de kinderen hebben ontzettend veel plezier gehad!meer »

164x gelezen

Uitslag klaverjassen & jokeren

Gisteren, 23 oktober 9:00  Elke maand is er koppel klaverjassen & jokeren in onze kantine. Vrijdag 22 oktober was de tweede ronde. Het duo Carlo van der Weij en Arjan Post ging met de hoogste eer strijken bij het klaverjassen. meer »

1709x gelezen

Jeugd gratis met de bus naar Alcides - Hoogeveen

22 oktober 16:15  Zondag 31 oktober speelt Hoogeveen in Meppel de topper en Drentse derby tegen Alcides. We roepen iedereen massaal op om naar Meppel af te reizen om de ploeg van trainer Nico Haak te ondersteunen. Ook is er een bus geregeld voor jeugdspelers en eventueel hun ouders. Zowel vervoer als entree zijn voor de jeugdspelers gratis.meer »

240x gelezen

Hoogeveen zaterdag speelt topper tegen Nieuwleusen

20 oktober 11:15  Al vroeg in het seizoen een cruciaal duel voor Hoogeveen zaterdag. De ploeg van trainer Niels van ’t Hoog morste al vijf punten en ontvangt zaterdag Nieuwleusen dat nog geen schade opliep in de eerste vier duels. De belangen zijn voor aanvang dan ook duidelijk.meer »


Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat door

19 oktober 15:00  De 45ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat door. Dat heeft de organisatiecommissie deze week besloten. De 44ste editie zou eind 2020 en begin 2021 gespeeld worden, maar werd wegens corona destijds afgelast. Een jaar later is de situatie zodanig dat de organisatie het verantwoord acht de 45ste editie eind 2021 en begin 2022 doorgang te laten vinden. Op maandag 27 december 2021 gaat het populaire Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi van start. meer »

172x gelezen

Hoogeveen futsal verslaat Beilen

18 oktober 11:45  Hoogeveen futsal heeft woensdagavond de Drentse derby in de Topklasse tegen Beilen met 6-3 gewonnen. De ploeg heeft nu zes punten uit vier wedstrijden en staat daarmee in de middenmoot.meer »

128x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!