Algemeen nieuws

Hoogeveen lijkt titel te kunnen vergeten

15 mei 21:00  HOOGEVEEN – De ene week is de andere niet bij Hoogeveen sinds de winterstop. Na de puike prestatie vorige week tegen SJC in Noordwijk volgde zondag voor eigen publiek in de Drentse derby tegen Alcides weer een teleurstelling. De ploeg van trainer Nico Haak poetste nog wel een 0-2 achterstand weg, maar kwam uiteindelijk niet verder dan een gelijkspel. De titelkansen lijken daarmee vervlogen. Concurrent TOGB won wel. De ploeg uit Berkel en Rodenrijs is bezig met een ongekende reeks en heeft met nog drie wedstrijden te gaan een voorsprong van vijf punten.meer »


Hoogeveen zaterdag weet niet te scoren

14 mei 20:00  HOOGEVEEN – Hoogeveen zaterdag bleef tegen BSVV steken op een doelpuntloos gelijkspel. Het was absoluut geen typische 0-0 wedstrijd, want de Hoogeveners kregen legio kansen. BSVV bleef mede dankzij een weergaloze doelman Melvin van den Broek op de been. “Het was niet slecht, maar net als vorige week tegen SVN’69 hebben we moeite met scoren”, keek Jelmer Wierenga na afloop terug. “Het hele jaar is het al moeizaam, dus dat we waarschijnlijk geen nacompetitie gaan spelen is uiteindelijk ook wel terecht. Natuurlijk moeten we de handdoek nog niet gooien, maar je moet wel realistisch blijven.”meer »


Let's play darts again!

11 mei 19:30  We go again! Na een succesvol eerste koppeldart toernooi doen we het 10 juni nog een keer dunnetjes over! We hebben jullie feedback van de vorige keer meegenomen, dus we zijn waarschijnlijk wat eerder klaar. De vorige keer zat het vrij snel vol, dus wacht niet te lang met inschrijven! Inschrijfgeld = prijzengeld. meer »

166x gelezen

Wintercarnaval wordt LENTE carnaval

11 mei 19:15  Eindelijk mogen we weer!!!! Daarom willen we 4 juni samen met jullie lente carnaval gaan vieren in de kantine van vv Hoogeveen. Dit van 21.00 uur tot 01.00 uur (inloop vanaf 20.00 uur). Heb jij nog geen kaarten? Wees er dan snel bij en verzeker jezelf van een leuk feestje!! Dit kan nog steeds bij Lisa op telefoonnummer 0640376664. En voor diegene die al een kaartje hebben, die is natuurlijk gewoon geldig! Dresscode: verkleed en niks is fout!!!!meer »

112x gelezen

Hoogeveen zaterdag verslaat Vitesse’63

11 mei 18:45  HOOGEVEEN – Hoogeveen zaterdag blijft volop in de race voor een plek in de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse. Dinsdagavond werd in eigen huis Vitesse’63 met 3-0 verslagen. Ondanks de wisselvalligheid dit seizoen lijkt Hoogeveen zaterdag tot het laatst te kunnen meestrijden om promotie. Behalve het oppermachtige Nieuwleusen, dat dinsdag kampioen werd, morsen ook de andere ploegen regelmatig punten. Dat overkwam Hoogeveen eerder dit seizoen ook in Koekange tegen Vitesse’63 toen er werd verloren.meer »


Foto's Hoogeveen zaterdag 3 - FC Klazienaveen 4

10 mei 6:30  Hoogeveen zaterdag 3 nam het afgelopen zaterdag op tegen FC Klazienaveen 4. Het resultaat was wat minder voor de blauwwitten, die met 1-8 verloren. Tijn Jutstra maakte echter een aantal fraaie foto’s. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!