Algemeen nieuws

Hoogeveen start voorbereiding op nieuwe seizoen

Gisteren, 25 juli 20:15  Na twee niet afgeronde seizoenen is hoofdklasser Hoogeveen gestart met de voorbereiding op wat hopelijk weer een normaal seizoen mag gaan worden. Trainer Nico Haak verwelkomde zondag een groot deel van zijn selectie op de eerste training. Het is de start van een voorbereiding die veel vraagtekens zal kennen.meer »

Giorgio Beltau versterkt ‘Hardenbergse enclave’

24 juli 17:00  Giorgio Beltau maakt deze zomer de overstap naar hoofdklasser Hoogeveen. De overgang naar Hoogeveen kwam op de slotdag van de overschrijvingstermijn rond en komt over van het Duitse Vorwärts Nordhorn. De ‘Hardenbergse enclave’ wordt hierdoor bij Hoogeveen steeds groter. meer »

“Offerein Voetbaltoernooi een hele leuke manier van sponsoring”

22 juli 16:30  Het Offerein Voetbaltoernooi bestaat tien jaar. Vorig seizoen ging het door Hoogeveen en HZVV georganiseerde toernooi niet door, maar op dit moment heeft de organisatie er alle vertrouwen in dat er zaterdag 14 augustus wel afgetrapt kan gaan worden voor de 9e editie. Iets waar sponsor en naamgever Henri Offerein naar uitkijkt.meer »

Opgave Hoogeveen Familiedag

22 juli 16:00  Zondag 22 augustus organiseren we een VV Hoogeveen Familiedag. Een dag voor de hele familie, waarop er het nodige vertier is voor jong en oud en er alle gelegenheid is om gezellig bij te praten. meer »

Paul Bangura niet langer bij Hoogeveen

21 juli 18:45  Paul Bangura heeft aangegeven niet langer voor Hoogeveen uit te komen. De verdediger stort zich volledig op zijn maatschappelijke loopbaan en heeft een fulltime baan in het onderwijs aanvaard. Bangura kwam vorige zomer over van HZVV.

Hoogeveen - Preußen Münster gaat niet door

19 juli 15:00  De wedstrijd tussen Hoogeveen en Preußen Münster gaat woensdag 28 juli niet door. I.v.m. de huidige corona-omstandigheden heeft de Duitse club besloten het trainingskamp in Nederland volledig te schrappen. Hoogeveen speelt nu op zaterdag 31 juli de eerste oefenwedstrijd. In Vriezenveen is dan om 18.30 uur DETO de tegenstander.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!