Algemeen nieuws

Samenvatting Chelsea - Norwich City (7-0)

Gisteren om 19:47  Tim Krul heeft zaterdagmiddag een nachtmerrie beleefd in de Premier League. Hij ging namelijk met zijn ploeg Norwich City keihard onderuit op bezoek bij Chelsea. The Blues stonden bij de pauze slechts met 2-0 voor, maar zouden uiteindelijk met 7-0 gaan winnen.  meer »

De laatste vijf keer dat Ajax en PSV in de Arena tegen elkaar speelden

Gisteren om 11:42  Dit weekend staat voor de Nederlandse voetballiefhebbers vooral in het teken van Ajax - PSV. Het is niet alleen het treffen tussen de twee meest succesvolle Nederlandse ploegen, maar ook tussen tussen de nummer één en twee van het moment. Hoe verliepen de laatste vijf edities? meer »

Deze buitenlandse topduels mag je echt niet missen op superzondag

Gisteren om 7:00  In Nederland staat er zondag met Ajax - PSV een absolute topper op het programma, maar ook in de buitenlandse competities worden er heerlijke duels afgewerkt. We kunnen morgen daarom met recht een superzondag noemen, want de onderstaande wedstrijden mag je echt niet missen. meer »

De 246e editie van El Cl�sico: een aantal memorabele edities

22 oktober 2021 15:00  FC Barcelona - Real Madrid, inclusief supporters. Aanstaande zondag mag het weer! Een in crisis verkerend Barcelona, dat wel zijn laatste twee wedstrijden won, treedt als nummer zeven van de Primera División aan tegen nummer twee en aartsrivaal Real Madrid. Om alvast in de sfeer te komen, kijken we terug naar een aantal memorabele edities van El Clásico. meer »

Michael de Leeuw over Bastian Schweinsteiger: "Het voelde alsof ik met een legende sprak"

22 oktober 2021 14:00  Vele spelers uit de Eredivisie speelden in het verleden samen met wereldsterren. Michael de Leeuw was van 2017 tot 2018 ploeggenoot van Bastian Schweinsteiger bij Chicago Fire. "Ik keek naar hem zoals je naar een standbeeld kijkt." meer »

Interview Rochdi Achenteh: "De club beschikte over een priv�jet waarmee we naar uitduels vlogen"

22 oktober 2021 12:00  Armenië. Rochdi Achenteh had nog geen stap in het land gezet toen hij zijn handtekening zette onder zijn contract bij Ararat-Armenia. De nu 33-jarige linksback beleefde een geweldig avontuur, totdat de coronacrisis uitbrak. De Eindhovenaar sloeg buitenlandse aanbiedingen af en koos bewust voor een terugkeer naar Nederland. Dit seizoen vervult de voormalig Marokkaans international een sleutelrol bij Kozakken Boys in de Tweede Divisie. "Buiten de lijnen ben ik heel iemand anders dan erbinnen." meer »