Algemeen nieuws

Ayoub Ben Ali Ahlaq wil droom waarmaken

19 juni 9:45  “Het is altijd al mijn droom geweest om op een hoog niveau te spelen. Ik ben dan ook heel blij dat ik bij Hoogeveen die kans krijg.” Het zijn de woorden van Ayoub Ben Ali Ahlaq. De 21-jarige aanvaller uit Zwolle verdedigt komend seizoen de kleuren van hoofdklasser Hoogeveen.meer »

Hoogeveen zondag seizoen 2021-2022

17 juni 8:00  De elftalfoto van Hoogeveen zondag voor het seizoen 2021-2022meer »

Tussenstand EK Poule

16 juni 19:30  Op deze pagina zorgen we regelmatig voor een tussenstand wat betreft de VV Hoogeveen EK Poule.meer »

Hoogeveen heeft selecties voor het nieuwe seizoen rond

14 juni 21:15  Een dag voor het sluiten van de overschrijvingstermijn heeft Hoogeveen de beide selecties rond. Hoogeveen zondag kent de meeste wijzigingen. Met Giorgio Beltau werd vandaag de laatste aanwinst binnengehaald. Daarnaast komen ook Jonathan Manzo, Ayoub Benaliahlaq en Raphael Ngendakumana de blauwwitte gelederen versterken.meer »

Ladies Bingo naar 23 oktober

12 juni 10:15  Niets is zeker in het leven. 8 april meldden we nog dat de Ladies Bingo sowieso zou doorgaan zaterdag 19 juni. Nu de vooruitzichten heel positief zijn, hebben de dames logischerwijs besloten het toch nog eenmaal uit te stellen. Aangezien de verwachting is dat we na de zomer weer zonder beperkingen bij elkaar kunnen komen, is de nieuwe datum gepland op zaterdag 23 oktober.meer »

Er gebeuren mooie dingen binnen de jeugdafdeling!

11 juni 10:30  Vanaf het aankomende seizoen start VV Hoogeveen met een verdere professionalisering van de eigen jeugdopleiding. De afgelopen jaren zijn er beleidsmatig positieve ontwikkelingen doorgevoerd welke hebben geresulteerd in een certificering op lokaal niveau geaccrediteerd door de KNVB en NMC Bright. De club gaat nu de volgende stap zetten door de focus specifiek te leggen op het voetbalinhoudelijke opleidingsplan voor de jeugdige spelers. Daarnaast kan de jeugd maar liefst drie keer per week op de club komen trainen.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!