Algemeen nieuws

Enthousiasme onder jeugdvoetballers onverminderd groot

10 april 13:45  Ondanks het ontbreken van wedstrijden is het enthousiasme onder de jeugdspelers van VV Hoogeveen onverminderd groot. Er wordt dan ook volop getraind en op zaterdag worden er activiteiten georganiseerd. Daarnaast investeert de club in de verdere ontwikkeling van spelers en trainers. Eén van die trainers is Mitchel Strijker. Volgend seizoen is hij trainer bij de JO13.meer »

Donderdag 6 mei bij VV Hoogeveen: de beste jeugdspeler van Nederland

9 april 8:45  In navolging van 10 jaar succesvol Nederlands Techniek Kampioenschap gaan wij vanaf nu ‘de beste jeugdvoetballers van Nederland' organiseren. Iedereen van 7 t/m 16 jaar kan hier aan meedoen! Verdedigers, middenvelders en aanvallers, snelle, slimme, tactische, onverzettelijke, leergierige en ambitieuze voetballers(ters). Iedereen is welkom. meer »

Gezocht trainer vrouwenelftal

8 april 16:30  v.v. Hoogeveen is voor volgend seizoen (2021-22) op zoek naar een ambitieuze trainer voor het eerste vrouwenelftal. De vrouwenafdeling bestaat uit twee seniorenteams, waarvan VR1 uitkomt in de vierde klasse en VR2 uitkomt in de zevende klasse (7x7). Om verdere groei op termijn mogelijk te maken wil v.v. Hoogeveen het niveau van het eerste elftal samen met dat van de overige meidenteams verder ontwikkelen en in de toekomst een tweede seniorenelftal starten.meer »

Ladies Bingo komt eraan

8 april 11:15  Al een aantal keren hebben we de Ladies Bingo moeten uitstellen. Inmiddels is er opnieuw een datum gepland: zaterdag 19 juni. De bingo gaat deze keer sowieso door. Natuurlijk hopen we dat we tegen die tijd binnen de coronaregels weer iets op de club mogen doen. Lukt dat niet, dan doen we het online. Zet deze datum daarom alvast in je agenda!meer »

In memoriam: Dicky Bezuijen

7 april 11:30  Ons bereikte het droevige bericht dat vrijdag 26 maart Dicky Bezuijen op 73-jarige leeftijd is overleden. Als ‘voetbalmoeder’ en vrijwilliger, en later als oma van haar voetballende kleinkinderen, was ze een groot deel van haar leven betrokken bij onze vereniging. We wensen Frans, Jacob, Johan, Francis, Jolanda en de klein- en achterkleinkinderen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

In memoriam: Joop Oldejans

31 maart 19:45  Ons bereikte het droevige bericht dat onze oud-trainer Joop Oldejans op 82-jarige leeftijd na een ziekbed is overleden. De inwoner van Harkstede was begin jaren tachtig twee seizoenen hoofdtrainer van onze club. Hij volgde in 1980 de succesvolle Bas Paauwe op. Het waren twee lastige seizoenen en uiteindelijk kon Oldejans degradatie uit de Hoofdklasse niet voorkomen. Toch werd er later positief gesproken over de trainer, die voor Hoogeveen vijf jaar trainer was in het betaald voetbal bij SC Veendam. Wij wensen zijn vrouw Coby, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!