Algemeen nieuws

Hoogeveen zaterdag oefen tegen HZVV 2

Vandaag, 27 januari 18:45  Hoogeveen zaterdag speelt zaterdag thuis een oefenwedstrijd tegen HZVV 2. De wedstrijd begint al om 12.15 uur.

Geslaagde voetbalactiviteiten JO8 en JO9

23 januari 11:30  Vorige week werd er een onderling toernooi georganiseerd voor de JO-8 en JO-9. Nadat dit een groot succes was stond er afgelopen zaterdag een spelletjesochtend op het programma. De opkomst was wederom groot! Er waren 6 verschillende voetbalspellen opgezet.meer »

Joost Screever verlaat Hoogeveen aan einde seizoen

20 januari 18:30  Joost Screever verlaat hoofdklasser Hoogeveen aan het einde van dit seizoen. De 24-jarige middenvelder rondt binnenkort zijn studie in Groningen af en wil dan aan de slag in het midden van het land. Daar wil hij ook zijn voetballoopbaan voortzetten.meer »

Stan Meekhof langer bij Hoogeveen

14 januari 18:15  De meest opvallende naam bij Hoogeveen dit seizoen was zonder twijfel die van doelman Stan Meekhof. De 18-jarige goalie startte als derde keeper, maar speelde tot nu toe alle wedstrijden in de basis en deed dat uitstekend. De technische commissie van de blauwwitten is er dan ook trots op dat Meekhof langer aan de club verbonden zal blijven.meer »

Voetbalanalysekamer nieuwste aanwinst

10 januari 12:15  De voetbalcompetitie mag dan nog steeds stilliggen, op de achtergrond wordt er natuurlijk wel gewoon doorgewerkt. Zo ook bij de voetbalvereniging Hoogeveen waar onlangs samen met Hessel van der Meer van Welcome in the Office een voetbalanalysekamer is gerealiseerd. Het moet de hoofdklassers, die een succesvolle eerste seizoenshelft kende, naar een nog hoger platform brengen.meer »

Nico Haak kijkt terug en vooruit

9 januari 12:00  Het was een prachtige eerste seizoenshelft voor Hoogeveen die helaas opnieuw abrupt ten einde kwam. Het is nu afwachten hoe en vooral wanneer de competitie weer hervat kan worden. Gerjo Stegeman keek namens Hoogeveen TV uitgebreid terug en vooruit met hoofdtrainer Nico Haak.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!