Algemeen nieuws

Zaterdag Nederlands Elftal in de kantine kijken!

Gisteren, 29 november 19:30  Zaterdag speelt het Nederlands Elftal om 16.00 uur de achtste finale van het WK-voetbal. We roepen iedereen op om met elkaar de wedstrijd te gaan bekijken in de kantine. Laten we er een mooi feest van maken! I.v.m. deze wedstrijd begint de wedstrijd Hoogeveen zaterdag - CSVC een uur eerder: 13.30 uur! Een mooie opwarmer!meer »

Hoogeveen zaterdag - CSVC al om 13.30 uur

Gisteren, 29 november 10:45  Hoogeveen zaterdag kent na een moeizame competitiestart tot nu toe een goed seizoen. De ploeg van Herman Schonewille en Marlon Kruis draait mee in de top van de ranglijst en wil zaterdag in de thuiswedstrijd tegen CSVC dat goede gevoel vasthouden. De wedstrijd begint om 13.30 uur. Na afloop live het Nederlands Elftal op het grote scherm in de kantine. Drie weken geleden leek Hoogeveen na de nederlaag tegen ZZVV de titelstrijd te kunnen vergeten. Het gat met de ploeg uit Zuidwolde bedroeg toen negen punten. Na zaterdag ziet de wereld er weer anders uit. Er zit zand in de motor bij ZZVV en Hoogeveen voelt zich zeer content met de rol van jager. Inmiddels is de achterstand geslonken tot vier punten.meer »

Vacature hoofdtrainer Hoogeveen zondag (Vierde Divisie)

28 november 22:00  Hoogeveen zondag, dat uitkomt in de Vierde Divisie, zoekt met ingang van het seizoen 2023-2024 een nieuwe hoofdtrainer. Deze positie is vacant omdat Nico Haak, de huidige hoofdtrainer, na zes seizoenen vertrekt. Hieronder tref je meer informatie over deze vacature.meer »

Word vriend van Hoogeveen TV!

28 november 21:30  Elk weekend is er Hoogeveen TV en kun je samenvattingen, interviews en live-wedstrijden bekijken. Zoals vaker aangegeven is het een ‘eenmanszaakje’ en allemaal hobby. Hoogeveen TV is en blijft gratis. Natuurlijk moet de apparatuur wel worden onderhouden en worden er andere kosten gemaakt. Wil jij als vaste kijker je waardering uitspreken? Doneer dan een bedrag en word vriend van Hoogeveen TV!meer »

Vrijdag 23 december de Hoogeveense Cup

28 november 18:30  In aanloop naar het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi organiseert Sportcafé de Twee Gezusters vrijdagavond 23 december een voorbereidingstoernooi in het Activum met 12 Hoogeveense veldploegen als deelnemers. Aangezien veel Hoogeveense ploegen elkaar tijdens het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi niet treffen is het een mooie gelegenheid om uit te maken wie de beste van Hoogeveen is. Hoogeveen zal deelnemen met Hoogeveen zaterdag en Hoogeveen zondag.meer »

Hoogeveen na sensationele tweede helft langs SJC

27 november 20:30  HOOGEVEEN – Opnieuw zorgde Hoogeveen voor een waar spektakelstuk. In de topper tegen SJC keek het bij de rust tegen een 0-2 achterstand aan. Van paniek was echter geen sprake. Een omzetting in de rust zorgde ervoor dat de gasten uit Noordwijk volledig van slag waren en Hoogeveen de wedstrijd alsnog met 3-2 naar zich toe trok.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!