Algemeen nieuws

Vrijdag 15 oktober Bingo & Rad van Avontuur - thuis of in de kantine!

Gisteren, 20 september 11:30  Na het succes tijdens het afgelopen corona-seizoen zijn Rob & Gerjo terug met de Hoogeveen TV Familieavond. De eerste avond is vrijdag 15 oktober en het prijzenpakket is nog mooier dan vorig jaar. Van kledingbonnen, dinerbonnen tot diverse elektronica en als knaller opnieuw een iPhone12 als hoofdprijs! Alle ingrediënten voor een gezellige herfstavond. Nieuw is dat je kunt kiezen om thuis mee te spelen of in de kantine. meer »

Veldsink De Witte voor drie jaar stersponsor

Gisteren, 20 september 10:45  De sponsorcommissie en Veldsink De Witte zijn onlangs een driejarige overeenkomst overeengekomen. Veldsink De Witte is vanaf nu 1 stersponsor. We bedanken Veldsink De Witte voor het vertrouwen in onze club. Dat geldt natuurlijk ook voor al die andere trouwe sponsors!meer »

Hoogeveen bindt ook SJC aan de zegekar

19 september 20:30  HOOGEVEEN – Hoogeveen beleeft tot nu toe een droomstart in de Hoofdklasse. De ploeg van trainer Nico Haak moest tegen het Noordwijkse SJC wel de eerste tegentreffer incasseren, maar won opnieuw. Ditmaal werd het 3-1, waardoor men ongeslagen aan kop blijft staan. Tijdens de vorige drie wedstrijden liet Hoogeveen zich in de beginfase vaak overrompelen zonder dat het schade opliep. Tegen SJC domineerde men wel vanaf het begin en werd het ook een aantal keren gevaarlijk. Zo raakte Finn van Kommer de paal. Desondanks moest men nu juist de eerste tegentreffer incasseren. De eerste uitval van SJC was meteen raak. Het was Wesley Haasnoot die knap scoorde.meer »

Hoogeveen zaterdag walst over Beilen heen

18 september 20:45  BEILEN – Het zijn van die bekerwedstrijden waar je van tevoren eigenlijk al weet dat niemand er iets mee opschiet omdat het niveauverschil simpelweg te groot is. De wedstrijd tussen Beilen zaterdag en Hoogeveen zaterdag viel ook in die categorie. Hoogeveen had geen kind aan de Beilenaren en won met 0-9. “We begonnen tijdens het Offerein Voetbaltoernooi natuurlijk met pittige tegenstanders, waardoor je meteen goed tegenstand krijgt. Dan is het jammer dat dit vervolgens in de beker niet het geval is, waardoor je eigenlijk niet weet waar je precies staat bij de start van de competitie”, was de reactie van Hoogeveen-trainer Niels van ’t Hoog na afloop.meer »

Uitslag klaverjassen & jokeren

17 september 22:00  Elke maand is er koppel klaverjassen & jokeren in onze kantine. Vrijdag 17 september was de eerste ronde. Het duo Koos Groote en Arjan Weggemans ging met de hoogste eer strijken bij het klaverjassen. Naomi Meijer was de beste bij het jokeren.meer »

Grote Clubactie weer van start!

17 september 19:30  Vanaf zaterdag 18 september gaan we weer loten verkopen van de Grote Clubactie! Help jij mee om onze clubkas te spekken en ga jij loten verkopen voor onze club? De verkoop gaan we dit jaar volledig digitaal doen. Zaterdag ontvangt iedereen per mail een inlogcode. We verwachten dat ieder lid minimaal 5 loten verkoopt. Voor degene met de meest verkochte loten bij de jeugd en senioren hebben we een tegoedbon van €100,- klaarliggen die je kunt besteden bij Voetbalshop Zwolle.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!