Auti-team

Auti-team

Het auti-team bestaat inmiddels alweer bijna vier jaar en is nu ontwikkeld tot één mooi team dat speciaal gericht is op kinderen die een autistische stoornis hebben en al het aanverwante daarvan.

Plezier vinden wij enorm belangrijk. Wij zien graag dat de kinderen het naar hun zin hebben. De positieve benadering van de trainers is hierin essentieel, waardoor de kinderen niet in een negatieve spiraal terecht komen tijdens de training.
Wat wij verwachten van deze trainers is ook dat zij heel goed met kinderen kunnen omgaan, veel geduld hebben, rustig zijn, niet streng en vooral enthousiast.

Een goed contact met ouders/verzorgers en begeleiders is voor ons ook heel belangrijk. Zo houden wij hen op de hoogte van eventuele bijzonderheden die ons tijdens de training opvallen, maar kunnen ouders ook eventueel zaken aan ons doorgeven waar wij rekening mee moeten houden tijdens de training. Gerichte begeleiding vinden wij noodzakelijk.

Daarnaast is voetbal een teamsport en voor kinderen die autisme hebben is dit vaak een uitdaging. Denk hierbij aan het omgaan met andere kinderen en de omgang met het verlies van bijvoorbeeld een partijtje.

Overal wordt rekening mee gehouden tijdens het geven van de training en dat maakt ons team zo bijzonder. Gerichte begeleiding en goed contact met ouders en begeleiders.

Wij trainen op vrijdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur.

Wilt u graag een kijkje komen nemen, dan bent u altijd van harte welkom. Als uw zoon of dochter een keer mee wil doen, dan mag dit altijd. De eerste drie keer is helemaal vrijblijvend, zodat uw zoon of dochter eerst kan wennen aan een team, de omgeving en alle prikkels die komen kijken bij een training.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Opgave of meer informatie inwinnen kan via het emailadres auti-team@vvhoogeveen.nl of telefoonnummer 06-55891861

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!