Hoogeveen TV zoekt versterking

30 mei 2021 9:30

Gerjo Stegeman

Ondanks de er dit seizoen nauwelijks gevoetbald is, zijn er prachtige ontwikkelingen geweest en nieuwe kansen ontstaan. Hoogeveen TV is wat dat betreft een mooi voorbeeld. Met een aantal online avonden hebben we veel mensen kunnen vermaken. We hebben hierdoor ook nieuwe mogelijkheden ontdekt.

Komend seizoen gaan we verder! Er zullen opnieuw een aantal familieavonden worden georganiseerd die zowel online als in de kantine te volgen zijn. Daarnaast willen we nog meer gebruikmaken van de streammogelijkheden. Zo is het onze ambitie om de verre uitwedstrijden live uit te zenden.

Mooie plannen, maar daar hebben we wel hulp bij nodig. Gerjo & Rob hebben dit jaar de onlineactiviteiten alleen gedaan. Dat betekent naast de organisatie, ook presenteren en de techniek verzorgen. De wedstrijdregistratie doet Gerjo helemaal in zijn eentje. Bij een liveregistratie zou dat betekenen dat hij moet filmen, de techniek en het commentaar moet verzorgen. Om het goed te doen, en we gaan voor kwaliteit, is dat eigenlijk geen doen.

We zoeken dan ook naar versterking (jong of oud) en denken dan in eerste instantie aan personen die de techniek willen verzorgen. Het gaat dan om het controleren van het geluid, de beelden en de overgangen. Dat gebeurt via een laptop en is niet heel ingewikkeld. Tijdens de uitwedstrijden kun je meereizen met de spelersbus. Natuurlijk is het ook mogelijk om het zo nu en dan te doen (bijvoorbeeld de onlineavonden of alleen de wedstrijden). In overleg is er veel mogelijk. Heb je ambitie op andere vlakken, zoals filmen, presenteren en interviewen dan kun je dat natuurlijk ook aangeven.

Fotograferen

Tevens zijn we op zoek naar iemand die tijdens de wedstrijden van Hoogeveen zondag wil fotograferen. Ook dit is eenvoudig te leren en je kunt gebruikmaken van onze apparatuur. Ook hier geldt dat je echt niet hoeft aan te geven dat je er uit en thuis bij bent. Met de thuiswedstrijden zijn we al enorm geholpen.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Gerjo Stegeman. Dat kan door een mailtje te sturen naar gerjostegeman@vvhoogeveen.nl. Alles is natuurlijk op vrijwillige basis.

Delen

Lees meer over:
Hoogeveen TV

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!