Help jij ons de volgende stap te maken?

11 mei 2021 19:15


De afgelopen jaren heeft onze jeugdafdeling mooie stappen gemaakt. Iets wat heeft geleid tot de lokale KNVB certificering. Het is echter slechts het begin. We willen nu de volgende stappen zetten, waarbij we gaan werken aan het versterken van onze clubcultuur, kwaliteit, maar vooral ook spelplezier en veel mogelijkheden om lekker te bewegen. Om die stap te zetten, zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Marco de Grip neemt aan het eind van dit seizoen afscheid als Hoofd Jeugdopleiding. We zijn Marco zeer dankbaar voor hetgeen er in de voorbije twee seizoenen is gerealiseerd. Besloten is dat de functie van Hoofd Jeugdopleiding op een andere manier zal worden ingevuld. De Technische Jeugdcommissie zal worden aangestuurd door Andres Hoogeveen, Marco Santing en Wim Anninga. Hoofdtrainer Nico Haak zal in een adviserende functie ook nadrukkelijk een rol gaan spelen.

Er zijn inmiddels prachtige plannen in ontwikkeling. Plannen die concreet zijn en ook eenvoudig toe te passen zijn door de trainers. In de inleiding schreven we al waar we aan willen gaan werken. Belangrijk hierbij is dat we niet alleen gaan voor kwaliteit, maar ook voor kwantiteit. Er moet ruimte zijn voor iedereen; of je nu veel talent hebt of alleen met plezier een balletje wilt trappen.

Over de exacte inhoud van de plannen de komende weken meer. Nu willen vooral een beroep doen op iedereen die een blauwwit hart heeft of op zoek is naar een leuke uitdaging/hobby om samen met ons de randvoorwaarden in orde te maken.

Wat zoeken we zoal:

  • Trainers/coaches;
  • Trainers met een bepaald specialisme (bijv. techniek, ASM (Athletics Skills Model), etc.);
  • Videoanalisten (wij kunnen zorgen voor een opleiding);
  • Eindverantwoordelijke/coördinator voor videoanalyse;
  • Teamleiders;
  • Gastheren-/vrouwen om tegenstanders en andere gasten te ontvangen op de zaterdag;
  • Verzorgers

Belangrijk om te vermelden is dat er in samenspraak met de Technische Jeugdcommissie afspraken gemaakt kunnen worden over maatwerk. Kun je dus niet wekelijks, maar wel een aantal keren per seizoen, neem dan vooral wel contact met ons op.

Ga mee met ons in dit avontuur! Graag vertellen we je in een persoonlijk gesprek ook meer over onze plannen.

Andres Hoogeveen – andreshoogeveen@vvhoogeveen.nl
Wim Anninga – wimanninga@vvhoogeveen.nl
Marco Santing – marcosanting@vvhoogeveen.nl
Nico Haak – nicohaak@vvhoogeveen.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!