Groep 2 13

5 september 2020 14:30

K (Cor) Lichtendonk

Onbekend

Na de fraaie winst van vorige week in en tegen Staphorst JO 19-1 (0-3), moesten de jongens onder de bezielende leiding van Jos, Willem en Ally, aantreden tegen  BEW/Diever/Wapse JO 19-1. Om 14.30 uur blies scheidsrechter Lichtendonk voor de aftrap, het was al snel duidelijk dat Hoogeveen veel te sterk was voor de gasten. Met gevarieerde voetbal werd de tegenstander vast gezet op eigen helft, de backs kwamen veelvuldig mee op, wat voor veel gevaar zorgde. na 10 minuten kwam dan ook de verdiende 1-0 op het scorebord. bij rust stond het al 6-0.
Na de rust ging Hoogeveen door met waar het gebleven was, en werd de score opgevoerd naar een 16-0 eindstand. Het was mooi om te zien dat de spelers elkaar de doelpunten gunden, en niet voor eigen succes te gaan, wat meestal gebeurt .Volgende week wachtMSC JO19-2, de volgende tegenstander in de beker.