Businessclub Hoogeveen

De voetbalvereniging Hoogeveen kan ook komend seizoen weer rekenen op de steun van de Businessclub. De Businessclub Hoogeveen is al twintig jaar een bloeiend platform waar ondernemers de kans krijgen om elkaar te ontmoeten. De stichting is destijds in het leven geroepen om meer steun te verlenen aan de ontplooiing van amateurvoetbal als recreatie- en prestatiesport. In feite is dat nu nog steeds het geval, maar daarnaast vindt men het vooral belangrijk om ondernemers met elkaar in contact te brengen, zodat ze eventueel zaken met elkaar kunnen doen.

Om dit te bewerkstelligen is in de loop der jaren een concept ontwikkeld wat het onderlinge netwerken enorm stimuleert. Men organiseert jaarlijks drie of vier activiteiten. Elk jaar probeert men met een origineel programma te komen. De activiteiten zijn gezellig en ongedwongen en omvatten een sportieve, actieve of creatieve bezigheid die wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Geen driedelig kostuum, maar lekker in je spijkerbroek. Vaak zit men eerst één of anderhalf uur in de bus voordat men op de plaats van bestemming is en de ervaring leert dat er in die ontspannen sfeer ook echt zaken worden gedaan.

De Businessclub moet gezien worden als kans om ondernemers bij elkaar te brengen en onderlinge contacten te versterken. Veel mensen realiseren zich te weinig dat ze daar zelf ook een actieve rol in moeten spelen. Daarnaast zijn ook de netwerkborrels, momenten om de onderlinge contacten weer eens aan te halen.

De Businessclub Hoogeveen heeft op het voetbalcomplex een prachtige eigen ruimte tot zijn beschikking. De businessclubruimte wordt door de leden niet alleen tijdens de voetbalwedstrijden op zondagmiddag gebruikt, maar is voor hen ook de uitvalsbasis voor een bedrijfspresentatie, een vergadering of gewoon voor een borreltje met klanten. Het is een multifunctionele ruimte waar alle deelnemers een beroep op kunnen doen.

Klik hier om naar de website van de Businessclub te gaan.

Businessclub

Het bestuur van de Businessclub met v.l.n.r.: Hendrik-Jan Lip, Henri Frijlink, Tineke Greving, Henri Offerein, Peter Nijenhuis, Berry Beuker, Arie Mulderij, Bert Zuidema.