Verkooppunt terecht

De verkoopkar van VV Hoogeveen is terecht. Aan het begin van de middag werd de club gebeld. Door alle media-aandacht en berichten via socialmedia ging het verhaal snel rond. Eén van de leden werd gebeld door een persoon die de kar naar eigen zeggen had gekocht van iemand. Na het zien van de foto op Facebook ontstond er argwaan. De kar is inmiddels weer terug bij de club, maar wel fors beschadigd. De club gaat alles melden bij de politie, die ongetwijfeld een vervolg aan deze zaak zal geven.

Bericht van eerder vandaag:

De teleurstelling is enorm bij de vrijwilligers van de voetbalvereniging Hoogeveen. Vanochtend moest men constateren dat het mobiele verkooppunt was verdwenen. Het verkooppunt stond gestald bij de gemeenteboerderij aan de Bentincksdijk. In de nacht van woensdag op donderdag is daar het toegangshek geforceerd en de kar meegenomen.
Extra zuur is het feit dat de kar alleen tegen brand was verzekerd. De club staat dan ook met lege handen. Het kost de club ook extra inkomsten, aangezien het verkooppunt frequent werd ingezet bij thuiswedstrijden en andere activiteiten. Extra zuur is het voor de vrijwilligers, die vele uren hebben gestoken in de opbouw en inrichting van de kar.
De club heeft aangifte gedaan bij de politie.

Diefstal verkooppunt