Velden zijn niet correct ingevuld

Vijftal blijft bij zaterdag

De technische commissie van Hoogeveen is niet alleen druk met de gesprekken met spelers van de zondagtak maar ook met die van de zaterdagafdeling. Nadat eerder al een aantal spelers toezegden langer bij de derdeklasser te blijven, hebben een vijftal talentvolle spelers hetzelfde gedaan.

‘Het mooiste is dat deze spelers ook actief een rol spelen binnen de jeugdafdeling van de club. Ze zijn bijvoorbeeld jeugdtrainer of leider. Dit vergroot de binding tussen de eerste elftalspelers en de jeugd’, aldus een tevreden Danny van der Sleen namens de technische commissie.
De vijf spelers die het betreft zijn: Julian Mol, Damian Dissel, Twan Reinders, Thomas Takens en Mitchel Strijker.
De 24-jarige Mol maakte deze zomer de overstap vanaf de zondagtak en speelde hiervoor bij SC Heerenveen, HZVV en De Weide. Door blessures kwam hij nog weinig in actie. De laatste twee wedstrijden voor de winterstop was dat wel het geval en de aanvaller was meteen trefzeker.
De 18-jarige Twan Reinders mag nog uitkomen voor de JO19, maar maakte vervroegd de overstap naar de senioren. Hij speelde zich al snel in de basis en vormt een belangrijke schakel op het middenveld.
Mitchel Strijker is een jaar ouder en is ook bezig aan zijn eerste seizoen bij de senioren. Hij kan terugkijken op een geslaagd debuut. Vanaf het begin speelt hij in de basis en maakt hij als centrale verdediger een solide indruk. Vorig seizoen vormde hij in de JO19 nog een duo met Thomas Takens, die ook blijft maar door blessures nog minder aan spelen toekwam.
Damian Dissel wordt binnenkort 20 jaar en kwam deze zomer over van het Asser LTC. De talentvolle aanvaller speelde tot nu toe dertien wedstrijden waarin hij vijf keer scoorde.Naar overzicht