Throwback Thursday

Deze keer terug naar de shootoutfinale van 2012 ....

Twan Reinders wint shootoutfinale v.v. Hoogeveen

HOOGEVEEN - Het hele seizoen werd er tijdens de rust van de thuiswedstrijden van hoofdklasser v.v. Hoogeveen gestreden om de shootoutcompetitie. Alle D-junioren van Hoogeveen namen hier in diverse voorrondes aan deel. Telkens moest geprobeerd worden om middels een shootout de reserve-doelman van het eerste elftal te passeren. De afgelopen twee wedstrijden werden de halve finales afgewerkt en afgelopen zondag was in de rust van de wedstrijd Hoogeveen – SWZ de grote finale. Winnaar werd uiteindelijk Twan Reinders. Hij wist keeper Stijn Koch het vaakst te passeren. Mitchel Strijker eindigde op de tweede plaats net voor Nick Bruins. Twan Reinders schaart zich hiermee in het rijtje van Geronimo Tehupuring, Stefan Zantingh, Edwin Santing, Anouar Elmasoudi, Simon ten Kate, Justin Bruins, Mesud Yildirim en Jordy Jonkman die de vorige acht edities wonnen. De shootoutcompetitie stond telkens onder leiding van Anita Bruins, Marcel Faken, Wout van Veen en Ike Santing. De jeugdcommissie kijkt terug op een geslaagd seizoen.

Op de foto de finalisten Mitchel Strijker, Twan Reinders en Nick Bruins samen met doelman Stijn Koch, Wout van Veen en Anita Bruins. Foto: Gerjo Stegeman (vrij van copyrights).