Teamindelingen jeugd (update)

Beste speler / ouder / verzorger,

Hierbij presenteren wij u de met de gewenste zorgvuldigheid samengestelde, maar nog wel voorlopige, teamindelingen voor het seizoen 2019-2020.

Klik hier om de indelingen te bekijken >>

Onder het motto “een speler kom het best tot zijn recht als hij / zij op eigen niveau kan acteren”, is de  technisch jeugd commissie i.s.m. trainers aan het werk gegaan om tot een teamindeling te komen.

Ten aanzien van de volgende secties zijn er een aantal bijzonderheden:

De selectie teams; JO19-1, JO17-1 en JO15-1, worden na de laatste bekerwedstrijden aangevuld met enkele spelers uit de onderliggende teams.

De selectie van JO14-1 wordt nog aangevuld met eerstejaars JO15

De selectie van JO13-1 wordt wekelijks aangevuld met 2 spelers uit JO12-1, dit wordt een roulatie systeem van de jongens met geboortejaar 2008.

De teams in de onderbouw JO9-3 en JO8-2 worden aangevuld met nieuwe leden, in deze leeftijdscategorie gebeurt dit normaliter ca. augustus.

Als en indien u aanbevelingen, verbeterpunten, tips etc. voor ons heeft inzake de selectieprocedure, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Indien u n.a.v. de indelingen met ons in gesprek wilt, dan kunt u een 10 minuten gesprek aanvragen per mail: organisatie@vvhoogeveen.nl

Uitnodigingen voor de 1e trainingen ontvangt u van de trainers van het betreffende team. Vanuit de TJC worden de teams gestimuleerd en ondersteund om de komende weken (tot begin juli) nog een aantal trainingen / oefenwedstrijden af te werken.

Tijdens de ouderavonden zullen wij ontwikkelingen voor komend seizoen presenteren en hopen wij voor elk team de trainersstaf rond te hebben. De ouderavonden worden per team ingepland, dit zal na de zomervakantie plaats vinden.

Vanaf deze plek wensen we iedereen een fijne vakantie, mochten er nog mutaties plaatsvinden dan zullen wij dit na de zomervakantie verwerken.

Met vriendelijke groet,

Technische jeugd commissie van VV Hoogeveen