Velden zijn niet correct ingevuld

Spelersnieuws

Kleinheerenbrink en Van Dijk langer bij Hoogeveen

Hoofdklasser Hoogeveen heeft opnieuw twee talenten langer aan zich weten te binden. Sebastian Kleinheerenbrink en Levon van Dijk hebben aangegeven ook volgend seizoen actief te zijn bij de verrassing van de Hoofdklasse. Beiden beginnen dan aan hun derde seizoen.

De 20-jarige Van Dijk kwam twee seizoenen geleden over vanuit de jeugd van FC Emmen. De inwoner van Dedemsvaart speelde eerder ook in de jeugd van SC Heerenveen. Hij veroverde vorige seizoen als centrale verdediger meteen een basisplaats en werd kampioen in de eerste klasse. In de kampioenswedstrijd scoorde hij de bevrijdende eerste treffer. Tot nu toe speelde hij 47 officiële wedstrijden. Vorig seizoen werd hij door de supporters gekozen tot ‘Speler van het jaar’.
Kleinheerenbrink maakte gelijk met Van Dijk de overstap naar Hoogeveen. Hij is afkomstig van het Slagharense EMMS. De pas 19-jarige middenvelder ontwikkelt zich razendsnel en speelde dit seizoen in de Hoofdklasse al een groot aantal keren in de basis. De teller staat inmiddels op 41 officiële duels.
Beiden kennen met Hoogeveen een zeer succesvol seizoen. Als promovendus pakte men meteen de eerste periodetitel en doet men nog volop mee in de strijd om het kampioenschap en promotie naar de derde divisie.Naar overzicht