Shakki Mohamed blijft

De technische commissie van hoofdklasser Hoogeveen is druk doende met het voeren van gesprekken met de huidige spelersgroep. Een aantal spelers gaven inmiddels al aan volgend seizoen ook actief te zijn bij de verrassing van de Hoofdklasse. Aan dat lijstje kan nu Shakki Mohamed worden toegevoegd.

De inwoner van Vroomshoop is inmiddels bezig aan zijn vijfde seizoen bij de blauwwitten. Hij speelde tot 127 officiële wedstrijden waarin hij twaalf keer scoorde.
‘Ik heb het fantastisch naar mijn zin bij deze club. Het is ook mooi hoe ik mij persoonlijk kan ontwikkelen. Vorig jaar waren er in de eerste klasse nog wedstrijden bij waar het makkelijk ging. Nu in de Hoofdklasse spelen we wekelijks tegen goede tegenstanders en daar word je alleen maar beter van’, aldus Mohamed.
Opvallend is ook het feit dat hij de laatste twee seizoenen als rechtsback speelt in plaats van rechtsbuiten. ‘De toenmalige trainer John Kikkert gaf al eens aan dat hij mij op die positie wilde zetten. Toen ik dat hoorde twijfelde ik wel en vroeg ik mij af of dat wel iets voor mij zou zijn. Nico Haak heeft toen uiteindelijk doorgepakt en tot nu toe gaat mij dat prima af. In de meeste wedstrijden ligt er voldoende ruimte om mijn acties te maken en dat geeft mij veel voldoening.’