Nieuws Voetbalschool

De voetbalschool gaat as. vrijdag 6 april weer van start. Met voetbalschool de "Hoogeveensche Boys" zijn we er weer in geslaagd een mooi programma neer te zetten waarbij de kwaliteit voorop staat, met o.a. ondersteuning vanuit de 1e selectie van v.v. Hoogeveen, FC Groningen en de Meulensteen Techniek Kampioenschappen.

Vrijdag 6 april is er een gratis proeftraining van 18.30 tot 19.30 uur. O.l.v. hoofdtrainer Nico Haak, en met medewerking van de spelers uit de 1e selectie zoals o.a. Bjorn Zwikker (als speler actief geweest in de Jupile Leaque), Thomas Reinders (talent uit eigen jeugd van v.v. Hoogeveen), Marco Hartman (topscorer 1e klasse) en aanvoerder Andy Kreeft.

Vervolgens staan er 4 trainingen op de vrijdagavond gepland met begeleiding vanuit de 1e selectie, dit zal zijn op 13-4, 20-4, 18-5 en 25-5. Aanvang 18.30 uur, graag een kwartier vantevoren aanwezig zijn.

Tussendoor is er op zondagochtend 13 mei een gezamenlijk toernooi met de voetbalschool van FC Groningen.
Daarna zijn er dan nog 3 trainingen op de zondagen 3, 10 en 17 juni, aanvang 10 uur.

De afsluiter is een speciale training verzorgd door de Meulensteen Techniek Kampioenschappen op zondag 24 juni vanaf 9.30 uur tot 12 uur. Zie ook www.voetbalscholing.nl

Het inschrijfgeld voor deze cyclus bedraagt 75 euro (49 euro voor leden van v.v. Hoogeveen)
Wilt u een halve cyclus mee doen en dus alleen aan de vrijdagavonden of alleen de zondagochtenden deelnemen, dat kan ook. Alle deelnemers van de hele cyclus krijgen aan het eind wederom een certificaat en tevens een bal waarmee ze de hele zomer door kunnen trainen.

Als u wilt inschrijven voor de voetbalschool of als u vragen heeft, dan kunt u mailen: voetbalschool@vvhoogeveen.nl

Geef bij de inschrijving graag de naam, contactgegevens, geboortedatum, club en team door.

Hopelijk zien we jullie as vrijdagavond.