Nieuwe teamindelingen

Beste speler / ouder / verzorger,

Hierbij presenteren wij u de met de gewenste zorgvuldigheid samen gestelde, maar nog wel voorlopige, teamindelingen voor het seizoen 2018-2019.

Onder het motto “een speler kom het best tot zijn recht als hij / zij op eigen niveau kan acteren”, is de  technisch jeugd commissie i.s.m. trainers aan het werk gegaan om tot een teamindeling te komen.

Hoe zijn deze teamindelingen tot stand gekomen:

•    Input vanuit trainer door het speler beoordelingsformulier;
•    Monitoring van de spelers door de technisch coördinator op trainingen en wedstrijddagen;

Ten aanzien van de volgende secties zijn er een aantal bijzonderheden:

JO12/JO13
Komend seizoen zijn er voor het eerst JO12 teams die 8x8 gaan spelen. Dit betekent dat er minder JO13 teams zijn. Om spelers vanuit JO12 gedurende het seizoen aan het voetballen op een groot veld te laten wennen met extra spelregels als bijv. buitenspel, zullen op toerbeurt vanuit JO12 spelers mee gaan met JO13 teams.

Dames Jong
Gezien de ontwikkeling binnen de damessectie is er voor gekozen om met een MO10, MO13 en MO15 het seizoen in te gaan. De oudere meisjes zijn geplaatst in Dames Jong, dat als team meer afstemming krijgt met Dames 1. Meer info hierover volgt nog.

Als en indien u aanbevelingen, verbeterpunten, tips etc. voor ons heeft inzake de selectieprocedure, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Indien u n.a.v. de indelingen met ons in gesprek wilt, dan kunt u een 10 minuten gesprek aanvragen per mail: organisatie@vvhoogeveen.nl

Uitnodigingen voor de 1e trainingen ontvangt u van de trainers van het betreffende team. Vanuit de TJC worden de teams gestimuleerd en ondersteund om de komende weken (tot begin juli) nog een aantal trainingen / oefenwedstrijden af te werken.

Tijdens de ouderavonden zullen wij ontwikkelingen voor komend seizoen presenteren en hopen wij voor elk team de trainersstaf rond te hebben. De ouderavonden worden per team ingepland, dit zal nog voor de zomervakantie plaats vinden.

Vanaf deze plek wensen we iedereen een fijne vakantie, mochten er nog mutaties plaatsvinden dan zullen wij dit na de zomervakantie verwerken.

Met vriendelijke groet,

Technische jeugd commissie van VV Hoogeveen