Velden zijn niet correct ingevuld

Nieuwe teamindelingen

Het seizoen loopt al weer ten einde, dus achter de schermen wordt er al weer hard gewerkt aan de teamindelingen voor komend seizoen. De indeling van de nieuwe teams wordt zo zorgvuldig mogelijk gedaan. De technische jeugdcommissie heeft het hele seizoen de ontwikkelingen van de spelers en speelsters gevolgd.

De door de coördinatoren en trainers samengestelde, voorlopige groepen, gaan trainen volgens dit schema. Dit zijn geen selectietrainingen, met andere woorden of een speler in een bepaald team komt, hangt niet alleen af van deze trainingen. Het totaal beeld per speler over het hele seizoen en de ontwikkeling die hij of zij doormaakt is hetgeen waar naar gekeken wordt. Het streven is dan om woensdag 13 juni de nieuwe teams bekend te maken.

Het is de bedoeling dat bij de nieuwe indeling elke speler in een team komt dat bij zijn / haar talent en beleving past. Immers, in de jeugdopleiding van v.v. Hoogeveen staan de spelers centraal en zijn plezier en ontwikkeling van elke individuele speler speerpunten.

 Naar overzicht