Jeugdzaalvoetbal

Programma/uitslagen Jeugdzaalvoetbal 2017-2018

Zaterdag 23 december gaat de jeugdzaalvoetbalcompetitie van start. Op zes zaterdagen zullen de Jo11-, Jo10-, Jo9- en Jo8-teams in de sporthallen van Elim, Hollandscheveld, Hoogeveen, Ruinen en Zuidwolde de strijd met elkaar aangaan. Inmiddels heeft de organisatie - de gezamenlijke clubs uit de regio verenigd in de 'Club van 13' -  het programma bekend gemaakt. Deze is te vinden in het Excel-bestand 'Jeugdzaalvoetbal_ 2017-18' (update 26-12-2017 met uitslagen). Hierin zijn op de verschillende tabbladen het totale programma, het programma van de Hoogeveen-teams, het programma per poule, het programma per speeldatum en het  programma per sporthal te vinden.

Het jeugdzaalvoetbal staat los van de KNVB en wordt daarom niet verwerkt in Sportlink. Dat is ook de reden dat u het niet terug kunt vinden bij het onderdeel 'wedstrijdprogramma'.

Het actuele programma is wel te vinden op teletekstpagina 343 van TV Drenthe. Klik hier om naar de teletekstpagina's te gaan >>