Geslaagd Nieuwjaarstoernooi

Ook dit jaar is de voetbalvereniging Hoogeveen erin geslaagd een attractief zaalvoetbaltoernooi te organiseren en dat al voor de 37e keer. Spelers van de dames-, senioren- en zaalafdeling gingen met elkaar de strijd aan. Gastteam was de ‘Betweters’. Dit team bestond uit de begeleiding van Hoogeveen zaterdag en Hoogeveen zondag aangevuld met voorzitter Carlo van der Weij.

Binnen de voetbalvereniging Hoogeveen is het belangrijk dat ook de lagere senioren zich thuis voelen en in een prettige en sportieve sfeer de voetbalsport kunnen bedrijven. Na afloop moet het gezellig zijn tijdens de bekende derde helft. Dit initiatief past prima in dat streven. Een goed begin van het nieuwe jaar.
Het toernooi werd dit jaar gewonnen door de ‘Betweters’. Zij versloegen in de finale Hoogeveen zaterdag. Hoogeveen zondag 1 werd derde voor Hoogeveen zondag 4.