Velden zijn niet correct ingevuld

Buikschuiven

Carlo Koopman beste buikschuiver van Hoogeveen

Het door supportersvereniging v.v. Hoogeveen en biljartvereniging De Poedel georganiseerde Open Hoogeveens Kampioenschap Buikschuiven (OHKB) 2018 is een prooi geworden voor Carlo Koopman. De man van het team van Het Schuurtje schoof alle deelnemende dames en heren van de baan. Het was weer een super spannende finaleronde, Carlo Koopman bleef nummer twee, Jerry van Dalen  exact 45 cm voor, als derde eindigde Chiel Schepers op 85 cm van de kampioen.Er werd een sportieve strijd geleverd door 44 dames en heren.  De weersomstandigheden waren deze zondag helaas niet ideaal, maar de echte fanatiekelingen lieten zich hierdoor niet weerhouden zich in te schrijven.

Er werd dit jaar ook weer gestreden in de teamcompetitie. Hierbij ging de eerste prijs naar het team van de Scheperties, de tweede prijs was voor het team van Het Schuurtje en de derde prijs ging naar de deelnemers van Gerans Mode. Al deze prijzen konden worden uitgereikt dankzij de vele sponsoren.

Over publieke belangstelling had de organisatie bij deze twaalfde editie niet te klagen. Vele toeschouwers waren aanwezig om de deelnemers aan te moedigen.  De toeschouwers stonden overdekt in de  grote tenten, de organisatie had wat het weer betreft dus een vooruitziende blik. Het was weer een ouderwets gezellige middag voor zowel deelnemers als toeschouwers.  De organisatie kan uiterst tevreden terugkijken op dit twaalfde kampioenschap. Het kampioenschap werd van commentaar voorzien door Theo Kriekjes.

Het kampioenschap vond voor de laatste keer plaats op de ijsbaanlocatie aan de Terpweg. In verband met de bouw van een overdekte ijsbaan, zal de organisatie op zoek gaan naar een andere geschikte locatie.  We houden u op de hoogte!

 Naar overzicht