Velden zijn niet correct ingevuld

Playbackshow

Zaterdag 25 februari is het weer tijd voor een feestje, op deze avond zal in onze kantine de jaarlijkse playbackshow worden georganiseerd. De organisatie is evenals voorgaande jaren  in handen van Hoogeveen-Actief.

De organisatie gaat er van uit dat vertegenwoordigers van de senioren teams, A1 junioren, de voetballende dames en enkele commissies deze avond een act gaan opvoeren. De aanvoerders of leiders van de teams en enkele commissieleden hebben inmiddels via de mail een uitnodiging ontvangen. Dus, dames en heren, haal uw playback-talenten uit de kast!

Een onafhankelijke jury zal beoordelen wie er dit jaar met de prijzen aan de haal gaan.  Ook dit jaar is er weer een originaliteitsprijs te verdienen, de jury zal ook hier bepalen wie de winnaar wordt.

Opgave is mogelijk via janvos@vvhoogeveen.nl, ook te bereiken via 06-42697206

Graag bij opgave de naam van de act doorgeven en (eventueel) ’s avonds een CD meenemen.

Deelnemers worden verzocht uiterlijk 19.30 uur aanwezig te zijn, graag even melden bij de organisatie. Vervolgens zal er geloot worden wie er omstreeks 20.30 uur het spits mag afbijten, ook de rest van de volgorde van optreden wordt tijdens de loting bepaald.

Tot ziens op zaterdag 25 februari a.s.

Namens Hoogeveen-Actief,

Dick Meppelink

 

 

Datum, tijdstip en locatie
Datum - van: -
Locatie VV Hoogeveen
Adres Sportveldenweg
Plaats Hoogeveen
terug naar de lijst