Velden zijn niet correct ingevuld

Playbackshow

Zaterdag 2 maart is het weer feest in onze kantine, op deze avond zal de jaarlijkse playbackshow worden georganiseerd. De dj’s Erwin & Marcel zullen deze avond aanwezig zijn en er voor zorgen dat de feeststemming er op tijd in zit. Erwin zal tevens de presentatie van de Playbackshow verzorgen. 

Vorig jaar kon de organisatie na afloop terugkijken op weer een zeer geslaagde playbackshow avond. In een bomvolle kantine bleek toen eens te meer dat de club meer in z’n mars heeft dan voetballen alleen. Uiteindelijk werd Berry Beuker de grote winnaar van deze avond, met de vertolking van een nummer van The Pearls. Wie zal dit jaar de opvolger worden van Berry? Of misschien gaat Berry zelf nog voor een verrassing zorgen? Zaterdagavond 2 maart zullen we omstreeks 23:00 uur het antwoord hierop weten.

De organisatie gaat er van uit dat ook dit jaar weer vertegenwoordigers van de senioren teams,  de voetballende dames en van de  diverse commissies deze avond een act gaan opvoeren. Dat er animo voor is, dat is zeker. Het vierde elftal heeft er zelfs hun uitwedstrijd op zondagmorgen 3 maart (om 10:00 uur) voor verzet om deel te kunnen nemen aan dit spektakel. Klasse van spelers en begeleiders! Dus, bedenk als team, commissie of individu een leuke act en geef je zo spoedig mogelijk (uiterlijk 25 februari a.s.) op bij janvos@vvhoogeveen.nl, ook te bereiken via 06-42697206. 
Graag bij opgave de act doorgeven, kan DJ Erwin vooraf op zoek naar uw favoriete nummer. Of ’s avonds de CD meenemen, is natuurlijk ook een mogelijkheid. 

Een onafhankelijke jury zal beoordelen wie er dit jaar met de prijzen aan de haal gaan. Ook is er weer een originaliteitsprijs te verdienen, de jury zal óók hier bepalen wie de winnaar wordt. 

Deelnemers worden verzocht uiterlijk 19.30 uur aanwezig te zijn, graag uw aanwezigheid even melden bij de organisatie, die te vinden is in de bestuurs- of commissiekamer. Vervolgens zal er geloot worden wie het spits mag afbijten, ook de rest van de volgorde van optreden wordt dan bepaald. 

Tot ziens op zaterdag 2 maart a.s. 

Namens de organisatie, 

Dick Meppelink 

Datum, tijdstip en locatie
Datum - van: -
Locatie VV Hoogeveen
Adres Sportveldenweg
Plaats Hoogeveen
terug naar de lijst