Velden zijn niet correct ingevuld

Buikschuiven

Inschrijving gestart

 

 

Op zondag 8 juli wordt op de IJsbaan aan de Terpweg in Hoogeveen voor de elfde keer het Open Hoogeveens Kampioenschap Buikschuiven (OHKB) georganiseerd. De inschrijving voor dit evenement is inmiddels gestart.In de individuele klasse gaan alle deelnemende dames en heren in de voorronde drie keer “schuiven”, de slechtste poging wordt bij iedere deelnemer van het totaal aantal meters afgetrokken. Hierna volgt de finale, met weer drie ronden. De dame of heer met het hoogst aantal geschoven meters in de finale (ook hier worden de twee beste pogingen opgeteld), mag zich een jaar lang Buikschuifkampioen van Hoogeveen noemen.

 

 

 

 

In de teamcompetitie worden de eindresultaten van de beste vier deelnemers van ieder team opgeteld. Ieder team kan meedoen met een onbeperkt aantal deelnemers, maar het minimaal aantal deelnemers is vier.  Des te meer deelnemers er dus meedoen in een team, des te groter de kans om de teamprijs te winnen. De deelnemers moeten minimaal 15 jaar oud zijn en deelname is uitsluitend voor eigen risico! Het  inschrijfgeld is evenals voorgaande jaren € 3,-- p.p. 

 

 

 

 

Ook dit jaar zijn er weer fantastische prijzen te winnen tijdens dit kampioenschap, zowel individueel als bij de teams. Als extra stimulans is er een prijs voor de origineelst/komisch uitgedoste deelnemer. Dit alles is mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Gerans Mode en vele andere sponsoren.

 

 

 

 

Titelverdediger individueel is Rudolf te Buur, de man uit het team van Gerans Mode schoof vorig jaar alle deelnemende dames en heren van de baan. In een super spannende finaleronde bleef hij Ruud van Dalen exact 18 cm voor, als derde eindigde vorig jaar Melvin Mol.

Bij de  bedrijven- of verenigingscompetitie ging de eerste prijs naar café Hare Majesteit, de tweede prijs was voor het team van Gerans Mode en de derde prijs ging naar de deelnemers van Kiri Amusement.Hopelijk gaan de deelnemers dit jaar onder ideale buikschuifomstandigheden de strijd aan en worden de toeschouwers weer vermaakt met dolkomische taferelen. De toegang is gratis!

De presentatie tijdens het kampioenschap zal worden verzorgd door Theo Kriekjes, hij zal met zijn commentaar en muzikale keuzes  zorgen voor een feestelijke sfeer. 

 

 

 

 

De organisatie is ook dit jaar weer in handen van de supportersvereniging van voetbalvereniging “Hoogeveen”, de beheerder van de ijsbaan, en leden van biljartvereniging “De Poedel”.

Het kampioenschap begint om 13:00 uur en eindigt omstreeks 18:00 uur.Vooraf opgeven is aan te bevelen en is mogelijk bij Jan Mulder, tel. 06 2204 8331

 

 

 

 

Namens de organisatie,

 

 

 

 

Dick Meppelink

 

 

 

 

buikschuiven

 

 

Datum, tijdstip en locatie
Datum - van: - tot:
Locatie IJsbaan
Adres Terpweg
Plaats Hoogeveen
terug naar de lijst