Zestal spelers langer bij Hoogeveen zondag - Officiële website Voetbalvereniging Hoogeveen

Zestal spelers langer bij Hoogeveen zondag

15 december 2022 17:15


De technische commissie van Hoogeveen is gestart met de gesprekken met huidige selectie voor het nieuwe seizoen. De ploeg van scheidend trainer Nico Haak kent tot nu toe een uitstekend seizoen en is volop in de race om het kampioenschap van de Vierde Divisie. De eerste gesprekken zijn positief verlopen en een zestal spelers hebben inmiddels toegezegd ook volgende seizoen de blauwwitte kleuren te verdedigen.

Het betreft de volgende spelers: Jamai Kriekjes, Alex Blekkink, Giorgio Beltau, Stan Meekhof, Louis Vijfhuizen en Menno Heerkes.

De 18-jarige Jamai Kriekjes is een exponent van de eigen jeugdopleiding en is bezig aan zijn tweede seizoen in de hoofdmacht. Hij speelde dit seizoen al veelvuldig in de basis en pikte regelmatig zijn doelpuntjes mee. Hij maakt dan ook een mooi ontwikkeling door.

Alex Blekkink maakte afgelopen zomer de overstap van vv Emmen. Hij speelde zich al snel in de basis en vorm nu een zeer betrouwbaar verdedigingsduo met aanvoerder Levon van Dijk.

Schakel op het middenveld

De 29-jarige Menno Heerkes is een niet meer weg te denken schakel op het middenveld. De inwoner van Hardenberg middenvelder maakte drie jaar geleden de overstap van HHC Hardenberg. Daarvoor kwam hij uit voor FC Emmen, SC Heerenveen, Heracles Almelo en SV Meppen.

Giorgio Beltau is bezig aan zijn tweede seizoen in Hoogeveen. De middenvelder was regelmatig belangrijk voor de blauwwitten. Blessures blijven hem echter achtervolgen, waardoor hij nog geen vaste basisplaats heeft weten te bemachtigen.

De 27-jarige Vijfhuizen is bezig aan zijn derde seizoen bij de Hoogeveners. In zijn eerste seizoen kende hij veel blessureleed. Vorig seizoen maakte hij wel veel speelminuten en liet zien breed inzetbaar te zijn. Zo speelde hij al centraal achterin, maar ook in de spits. Dit seizoen sloeg het noodlot met een nieuwe blessure opnieuw toe, maar inmiddels is hij weer basisspeler.

Jongensboek

Het verhaal van de pas 19-jarige Stan Meekhof is er één uit een jongensboek. De zoon van voormalig Hollandscheveld-speler Ally Meekhof is voor het tweede seizoen eerste doelman. Dat Meekhof keeper zou worden, was niet vanzelfsprekend. “Dit is nog maar mijn vierde seizoen. Daarvoor voetbalde ik in de jeugd van HH’97 in Hollandscheveld”, vertelde de doelman eerder. “De keeper van de toenmalige B1 zou naar een andere club gaan, waardoor het team geen doelman meer zou hebben. Het trok mij altijd al en ik ben toen op doel gaan staan. Uiteindelijk bleef de betreffende keeper wel en ben ik een seizoen reserve geweest. Nu kan ik zeggen dat het keepen mij beter afgaat dan het voetballen.”

Komende week worden er gesprekken gevoerd met de andere spelers. Daarnaast worden er gesprekken gevoerd met kandidaat-trainers i.v.m. het vertrek van trainer Nico Haak aan het eind van dit seizoen.

Delen

Lees meer over:
Alex Blekkink Giorgio Beltau Jamai Kriekjes Louis Vijfhuizen Menno Heerkes Stan Meekhof

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!