Joost Screever verlaat Hoogeveen aan einde seizoen

20 januari 2022 18:30

Gerjo Stegeman

Joost Screever verlaat hoofdklasser Hoogeveen aan het einde van dit seizoen. De 24-jarige middenvelder rondt binnenkort zijn studie in Groningen af en wil dan aan de slag in het midden van het land. Daar wil hij ook zijn voetballoopbaan voortzetten.

Screever is bezig aan zijn derde seizoen bij de blauwwitten. Daarvoor speelde hij voor HSC’21 en in de jeugd van PEC Zwolle. Blessures zorgden voor een moeizame start, maar dit seizoen is hij basisspeler bij de ploeg van trainer Nico Haak. Tot nu toe heeft hij 29 officiële wedstrijden achter zijn naam staan.
“We vinden het ontzettend jammer dat Joost ons aan het einde van het seizoen gaat verlaten. De stap die hij in zijn maatschappelijke loopbaan wil zetten is echter begrijpelijk”, vertelt Danny van der Sleen namens de technische commissie. “Joost heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke steunpilaar. Niet alleen in het veld, maar ook daarbuiten. Hij is één van de sfeerbepalers binnen de selectie. We wensen hem natuurlijk het allerbeste voor de toekomst.”

Bron: www.vvhoogeveen.nl
Delen

Lees meer over:
Joost Screever

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!