Kjelt Engbers en Stefan Pattipeilohy langer bij Hoogeveen

2 januari 2022 13:30

Gerjo Stegeman

HOOGEVEEN – De technische commissie van hoofdklasser Hoogeveen zit in de afrondende fase wat betreft de gesprekken met de huidige spelersgroep. Elf spelers hadden al toegezegd ook volgende seizoen de blauwwitte kleuren te verdedigen en daar voegen Kjelt Engbers en Stefan Pattipeilohy zich nu bij.

De 19-jarige Pattipeilohy maakte afgelopen zomer de overstap vanuit de eigen jeugd. De talentvolle verdediger maakt een uitstekende ontwikkeling door. Hij speelde tot nu toe vijf officiële wedstrijden in de hoofdmacht.
Kjelt Engbers is inmiddels drie jaar actief voor de blauwwitten. Hij doorliep de jeugdopleiding van FC Emmen en maakte in januari 2019 de overstap naar de hoofdklasser. Daar speelde hij zich meteen in de basis. De 22-jarige centrale verdediger speelde inmiddels 63 officiële wedstrijden en is ook woonachtig in Hoogeveen.

De volgende spelers zegden eerder toe ook volgende seizoen voor Hoogeveen te spelen: Giorgio Beltau, Louis Vijfhuizen, Ayoub Ben Ali Ahlaq, Jamai Kriekjes, Noah Schuurman, Jim Veltmaat, Levon van Dijk, Tom Heerkes, Menno Heerkes, Emil Bijlsma en Finn van Kommer.

Stefan_Pattipeilohy_VV_Hoogeveen_Large.JPG

Bron: www.vvhoogeveen.nl

Lees meer over:
Kjelt Engbers Stefan Pattipeilohy

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!