André Buisman wint hoofdprijs geslaagde Hoogeveen TV Kerstavond

25 december 2021 13:00


De Hoogeveen TV Kerstavond was gisteren een groot succes. De avond kreeg 1e Kerstdag echter nog een vervolg. De winnaar van de hoofdprijs had de prijs in ruil voor een andere prijs namelijk werd teruggegeven. Dat betekende dat er in een extra uitzending nogmaals gedraaid werd aan het rad. Uiteindelijk won André Buisman de hoofdprijs: een korting van €1000,- op een schildersklus uitgevoerd door Schildersbedrijf Michel van Essen.

Alle deelnemers hebben zaterdagochtend een mail ontvangen met daarin het overzicht van de prijswinnaars.

Prijzen kunnen maandagmiddag 27 december tussen 15.00 uur en 16.30 uur worden afgehaald in de kantine. We hopen dat iedereen hier zoveel mogelijk gehoor aan wil geven.

Mocht dit echt niet lukken, laat het dan even weten door een mailtje te sturen naar: gerjostegeman@vvhoogeveen.nl. We zorgen dan dat de prijs bij je komt (als je in omgeving Hoogeveen woont). Vermeld wel even duidelijk je adres en woonplaats + de plek waar we de prijs eventueel neer kunnen zetten mocht er niemand thuis zijn (alleen als prijs niet door brievenbus kan).

Indien de prijs niet wordt opgehaald en we ook geen mailtje ontvangen, zullen we de prijs 29 april tijdens de volgende familieavond opnieuw verloten.

Bekijk hieronder de bekendmaking van de winnaar:

Bekijk hieronder de hele avond terug:

Bron: www.vvhoogeveen.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!