Schrijf je nu in voor onze EK Poule!

7 juni 2021 14:15


Het EK voetbal komt steeds dichterbij! En een EK is geen EK zonder een EK Poule! Daarom organiseert VV Hoogeveen een EK Voetbalpoule! Deelname is vrij eenvoudig.

Klik op de link onderaan deze pagina en vul het formulier in. Je ontvangt dan een deelnameformulier (excelbestand) per mail. Voor de digibeten kan er eventueel ook een papierenversie geregeld worden. Het inschrijfgeld is €5,00. Al het inschrijfgeld zal gebruikt worden als prijzengeld. Dit kan voldaan worden via een tikkie die je ontvangt via Rob ‘Tikkie’ Klooster.

De hoogte van de te winnen prijzen is dus afhankelijk van het aantal deelnemers en maken we in het eerste weekend van het EK bekend.

Er hebben zich al een groot aantal deelnemers opgegeven. Rob heeft echter nog maar slechts 6 formulieren retour gekregen. Verzoek daarom om op korte termijn de formulieren digitaal naar Rob Klooster te sturen of ze uit te printen en bij hem op papier in te leveren. In de loop van deze week worden de Tikkies verstuurd.

Opgeven kan tot 11 Juni 20:55 uur. Je kunt zo vaak meedoen als je wil en hoeft geen lid te zijn van VV Hoogeveen om mee te kunnen doen!

Klik hier om je in te schrijven >>

EK_Poule.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!