Afscheidswedstrijd Andy Kreeft na 336 wedstrijden

12 juli 2020 9:30

HOOGEVEEN – Een grote verrassing was het zaterdag voor Andy Kreeft. Niets vermoedend ging de aanvoerder van Hoogeveen naar het sportpark, waar hem een warm onthaal wachtte. De club had een afscheidswedstrijd voor hem georganiseerd. De robuuste verdediger stopt namelijk na zestien seizoenen bij Hoogeveen zondag.

Kreeft vervolgt zijn voetballoopbaan een niveautje lager bij Hoogeveen zaterdag en dacht met zijn nieuwe ploeg een oefenwedstrijd te spelen. Dat liep echter even anders. Er werd wel gevoetbald, maar alles stond in het teken van de man die tot 336 officiële wedstrijden kwam voor de zondagtak. Oud-spelers en zijn voormalig ploeggenoten kwamen opdraven, waarna er binnen de RIVM-richtlijnen nog een gezellig derde helft volgde en er diverse cadeaus werden overhandigd.

Afscheidswedstrijd_Andy_Kreeft_11-07-2020_4_Large.JPG

Afscheidswedstrijd_Andy_Kreeft_11-07-2020_3_Large.JPG

Afscheidswedstrijd_Andy_Kreeft_11-07-2020_2_Large.jpg

Afscheidswedstrijd_Andy_Kreeft_11-07-2020_1_Large.jpg

Foto's: Martin van Dijk

Bron: www.vvhoogeveen.nl

Lees meer over:
Andy Kreeft

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!