Hoogeveen heeft 1 helft nodig voor de 3 punten..

Hoogeveen 2

SC Angelslo 2

Assist: Robin Zwiers
Robin Zwiers (schot)
Speler Angelso (intikker)

3e klasse F

9 oktober 2021 12:00

Anoniem

Sportpark Bentinckspark
Sportveldenweg 1
7902NX
HOOGEVEEN
tel. 0528-265786

Na de stevige nederlaag van de week eerder tegen de Weide was het tijd voor Hoogeveen de rug te rechten. Angelslo is voor het tweede zaterdag elftal Hoogeveen traditioneel een lastige tegenstander maar het goede veldspel van de weken ervoor moest dit keer omgezet worden in doelpunten en een overwinning. De boel werd al vroeg op scherp gezet om zo het beste resultaat te behalen. Vanaf minuut 1 zat Hoogeveen er kort op en werd er niets weggegeven en speelde de wedstrijd zich voornamelijk af op de helft van Angelslo. Hoogeveen kwam steeds dichterbij de goal van de tegenstander en na 22 minuten was het raak. Robin Zwiers stuurt Kevin Kerssies weg die zijn bewaker uitkapt en de keeper verschalkt. 1-0 voor Hoogeveen. Voor Hoogeveen een teken om het tempo te handhaven want Angelso kon hier duidelijk niet mee omgaan. Amper 10 minuten later komt Boy Schonewille, die het al vanaf minuut 1 met zijn directe tegenstander verbaal aan de stok heeft, los en de opgekomen back Mitchel Strijker bereikt hem met een strakke pass. De 2-0 was een feit. Angelso probeerde het wel maar op een speldeprikje na kwam doelman Edwin Santing niet in de problemen. Vlak voor rust vonden de heren Zwiers en Kerssies mekaar weer alleen was het dit keer andersom. Zwiers maakt de 3-0 na een assist van Kerssies. Alles verliep prima volgens plan. Enige domper was het uitvallen van aanvoerder Kerssies in de rust. In de tweede helft vond Hoogeveen het wel goed en speelde men de wedstrijd volwassen uit. Had Hoogeveen iets meer oog voor medespelers dan had de score hoger uit kunnen vallen. Angelslo kon nog wel een eretreffer maken uit buitenspel positie dit werd niet werd opgemerkt door de scheidsrechter. Ondanks dit is Hoogeveen geen enkele keer in gevaar geweest en bleven de 3 punten thuis in Hoogeveen. Volgende week is Hoogeveen vrij maar die week erop wacht de streekderby tegen Elim.
Opstelling Hoogeveen: Santing, Strijker (Hinderiks), Raymond Zwiers (Duinkerken), Takens, Rik Zwiers, Diphoorn, Seinen, Barwari, Kerssies (C) (Nieuwelaar), Robin Zwiers (Leasa), Schonewille (Faken).

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!