Welkom op de officiële website van de voetbalvereniging Hoogeveen

Laatste eerbetoon Piet Scholten


Nog één keer maakte Piet Scholten woensdag 23 juli de gang naar zijn geliefde voetbalclub. Op weg naar zijn laatste rustplaats werd nog eenmaal het sportpark bezocht. Daar werd door een groot aantal leden een erehaag gevormd en kreeg Piet nog eenmaal een welverdiend applaus. Een waardig afscheid. We wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen ook de komende tijd veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
Lees verder >>

Noabers de lucht in


Onlangs gingen Jaap Tigelaar (HZVV)en Albert Stegeman (vv Hoogeveen) gezamenlijk de lucht in om samen met andere vrijwilligers van de verenigingen, de lichtmasten bij de oude atletiekbaan te verwijderen. Dit is inmiddels gelukt en de masten worden nu gereviseerd en er wordt een nieuwe coating op aangebracht. Alles is er op gericht om de masten voor het nieuwe seizoen op de jeugdvelden van vv Hoogeveen en HZVV beschikbaar te hebben. Door deze klus samen met ‘de buren’ op te pakken kunnen beide verenigingen een aardige besparing realiseren op de toch wel aanzienlijke kosten. De betrokkenen van beide verenigingen kijken dan ook met gepaste trots terug op deze ‘noaberschapsactie’ anno 2014, waardoor de jeugd van beide verenigingen van ‘t winter ook met voldoende licht kan trainen.

VV Hoogeveen TV - interview Roel Zuidema


Hoogeveen maakte sportief gezien een bewogen jaar door. Het eerste elftal op zondag degradeerde naar de eerste klasse en het eerste zaterdagteam promoveerde naar de vierde klasse. Daarnaast maakt de jeugdafdeling een enorme groei door en wordt er op de achtergrond hard gewerkt om de organisatie te verbeteren. VV Hoogeveen TV sprak hier uitgebreid over met ad interim voorzitter Roel Zuidema.
Lees verder >>

VV Hoogeveen TV - interview Marco Hartman


Een van de meest opmerkelijke overgangen deze zomer was zonder twijfel de overstap van topschutter Marco Hartman van HZVV naar Hoogeveen. De aanvaller bewandelde vier jaar geleden de omgekeerde weg. VV Hoogeveen TV sprak met hem over deze opmerkelijke stap.
Lees verder >>

Danny Bouwman wint OHK Buikschuiven


Het door supportersvereniging v.v. Hoogeveen en biljartvereniging De Poedel georganiseerde Open Hoogeveens Kampioenschap Buikschuiven (OHKB) 2014 is een prooi geworden voor Danny Bouwman. Hij bleef in de finaleronde Pascal Groote en Sandra Mulder voor.
Lees verder >>

Keeperstrainingen D en E bij KSN


VV Hoogeveen heeft er voor gekozen om de keepertrainingen van de D- en E-sectie de komende twee seizoenen onder te brengen bij de Keeper School Noord (KSN). Er werd reeds incidenteel samengewerkt, maar dit krijgt nu dus een meer structurele vorm.
Lees verder >>

Mededelingen/afgelastingen

VV Hoogeveen TV - Stef Lamberink


Daar waar het de laatste jaren relatief rustig was bij het naar de eerste klasse gedegradeerde Hoogeveen, daar vinden er deze zomer een groot aantal mutaties plaats. Wat opvalt dat men vooral heeft ingezet op het binnenhalen van een stuk routine.
Lees verder >>

Jeugdafdeling maakt ongekende groei door


Drie jaar geleden werd er bij voetbalvereniging Hoogeveen een nieuwe koers ingezet. Een koers die heeft gezorgd voor een ongekende groei van het aantal jeugdleden. Men loopt dan ook voor op schema als het gaat om de toekomstvisie, maar zit absoluut niet stil. Organisatorisch blijft men zich door ontwikkelen en wordt de kwaliteit steeds beter.
Lees verder >>

Samenstelling jeugdselecties 2014-2015

De samenstelling van de teams voor het seizoen 2014-2015 is inmiddels bekend. Lees verder voor meer informatie.
Lees verder >>

Hoogeveen wint sponsorcontract ING


Hoogeveen heeft samen met HZVV een sponsordeal met de ING bank gewonnen. ING bank heeft maximaal tweeënhalf miljoen euro klaarliggen voor honderd amateurclubs in Nederland. Daarmee wil de bank ‘het amateurvoetbal in Nederland een aanzienlijke impuls geven. Daar is Hoogeveen er dus één van.
Lees verder >>

Jeugdbeleidsplan online


In november presenteerde het jeugdbestuur haar jeugdbeleidsplan tot 2016. Het is belangrijk dat alle leden van de inhoud op de hoogte zijn, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten. Daarom staat het beleidsplan nu ook online.
Download hier het beleidsplan >>

Contributie

Alle leden betalen contributie. Belangrijk om te weten is natuurlijk hoe u zich kunt aanmelden of hoe u uw lidmaatschap kunt opzeggen. Bij het laatste is het van belang dat dit voor 31 mei wordt doorgeven. Anders loopt het lidmaatschap nog een seizoen door.

Klik hier voor meer informatie >>

Sportpark Bentinckpark

Kantinedienst

Zaterdag 9 Augustus:

Vanaf 15.30 uur:   Aaldert Kleine, Pea Benjamins,
Sandra Kleine, Marga Schurink, Jennifer Wolting, 
Marcel Wolting.

Dinsdag 12 Augustus:  

Vanaf 17.30 uur:   Aaldert Kleine, Sandra Kleine,
Jennifer Wolting, (Jan en Anita Vos),
pauze: Ike Santing.

Zaterdag 16 Augustus:

Vanaf 15.30 uur:   Aaldert Kleine, Sandra Kleine,
Marga Schurink, Pea Benjamins, Jennifer Wolting,
Marcel Wolting.

Zaterdag 23 Augutus:

Tot 10.00 uur:   Ko Hars

Huisregels

Offerein Bokaal 2014


Het aftellen naar het nieuwe voetbalseizoen is begonnen. In de aanloop hier naar toe organiseren v.v. Hoogeveen en HZVV voor de derde keer het toernooi om de Offerein Bokaal. De vorige editie was een groot succes. Gemiddeld kwamen er per avond zo’n 800 toeschouwers op dit toernooi af.
Lees verder >>

Nieuwe website

Op 1 augustus zal ons nieuwe website worden gelanceerd. Vanaf dan zal VisualMedia onze nieuwe websponsor zijn. Tot die tijd worden de vaste onderdelen van de huidige site niet meer bijgewerkt. Dit geldt niet voor de nieuwspagina. Bij deze willen we onze huidige websponsor Rovecom bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen vijf jaar.

VV Hoogeveen TV groot succes!

Bijna een jaar maken we items voor VV Hoogeveen TV. Inmiddels zijn alle items samen meer dan 30.000 keer beken (om precies te zijn: 31.135). Iets om trots op te zijn!

VV Hoogeveen TV - interview Marcel Linthorst


Zijn naam werd in het verleden al vaker genoemd, maar tot een overstap naar Hoogeveen kwam het niet. Nu na twee seizoenen MSC maakt Marcel Linthorst dan toch de overstap naar de club waar hij altijd al een goed gevoel bij had. Daarnaast zal hij als trainer van E1 ook een rol gaan spelen binnen de jeugdafdeling. VV Hoogeveen TV sprak met Marcel Linthorst.
Lees verder >>

Hoogeveen in beker tegen MSC

Door de degradatie komend seizoen geen derby tegen MSC, maar wel in de beker. Hoogeveen is ingedeeld in een poule met de Meppelers en daarnaast Go Ahead Kampen en LTC. De indeling van Hoogeveen zaterdag is nog niet bekend.

VV Hoogeveen TV – interview Frank Schijff


Ook in de zomermaanden is er VV Hoogeveen TV. Deze keer aandacht voor een nieuweling binnen de eerste selectie. Frank Schijff maakt deze zomer de overstap van Topklasser HHC Hardenberg naar Hoogeveen. VV Hoogeveen TV sprak met de nieuwe aanwinst.
Lees verder >>

Dames zoeken versterking


VV Hoogeveen is afgelopen seizoen weer gestart met een vrouwenteam. Met veel plezier en pret zijn de dames afgelopen seizoen van start gegaan. Het team bestaat momenteel uit dames van 15 t/m 33 jaar, maar de club wil graag nog meer dames/vrouwen kennis laten maken met het vrouwenvoetbal.
Lees verder >>

Trainingen

Elke donderdagavond kan iedereen vanaf de A-junioren die zin heeft om vrijblijvend een balletje te trappen ook in de zomer bij onze club terecht. Vanaf 19.30 uur is iedereen wekelijks welkom; of je nu in het 1e voetbalt of in het 5e.

1e reguliere trainingen:
1e selectie: zondag 27 juli - 10.30 uur
Zaterdag 1: zaterdag 2 augustus - 14.00 uur
Zaterdag 2: zaterdag 2 augustus - trainingsdag 11.00 uur - 15.00 uur (10.30 uur aanwezig)
A1: zaterdag 2 augustus - Trainingsdag 10.30 uur 
B1: donderdag 7 augustus - 18.45 uur
C1: zaterdag 9 augustus - trainingsdag 10.15 uur
Dames: maandag 11 augustus 19.00 uur
D4: maandag 11 augustus 17.30 uur

Interview Casper Goedkoop


Zondag 1 juni viel het doek voor Hoogeveen in de Hoofdklasse. Nu ruim twee weken later praat VV Hoogeveen TV met trainer Casper Goedkoop over hetgeen er mis ging en werd er gesproken over de samenstelling van de nieuwe selectie.
Lees verder >>

VV Hoogeveen TV - promotie HGV zat.


Hoogeveen zaterdag is erin geslaagd om binnen twee seizoenen de stap te maken van de vijfde klasse naar de vierde klasse. Zaterdag werd het tweede promotieduel tegen Eastermar met 0-4 gewonnen. VV Hoogeveen TV maakte een reportage en sprak na afloop met verschillende betrokkenen, waarbij niet iedereen het droog hield.
Lees verder >>

Like ons op Facebook!

 

Vergaderschema

05-08   19.30   Hoofdbestuur                (Best.)
18-08   19.30   Jeugdbestuur                (Secr.)
19-08   19.30   Hoofdbestuur                (Best.)
25-08   19.00   Jeugd                              (Secr.)
25-08   19.30   HGV Actief                      (Best.)
27-08   19.00   TJC                                  (Secr.)

Virtuele tour


Vanaf nu kun je onze club ook bezoeken met je computer, tablet, of smartphone via een virtuele tour. De tour, Google Bedrijfsfoto's genaamd maakt gebruik van dezelfde techniek als Streetview en is sinds een jaar beschikbaar. De Google Bedrijfsfoto Tour heeft veel voordelen.
Lees verder >>

Hoofdsponsor

Zuidema GROEP

Websponsor

Rovecom ICT

Sponsoren