Welkom op de officiële website van de voetbalvereniging Hoogeveen

Marcel Linthorst naar Hoogeveen


Hoogeveen heeft zich voor komend seizoen versterkt met Marcel Linthorst. De aanvaller komt over van het Meppeler MSC. Na Marco Hartman (HZVV) en Frank Schijff (HHC Hardenberg) is Linthorst de derde aanwinst voor de ploeg die nog strijd om handhaving in de Hoofdklasse.
Lees verder >>

Feestmiddag Stichting Dollie


Zaterdag organiseert de stichting Dollie een feestmiddag. De stichting is opgericht ter ondersteuning van oud-speler Martijn Doldersum die lijdt aan de ziekte ALS. Vanaf half drie zal DJ NIjs voor de nodige sfeer zorgen in de kantine van v.v. Hoogeveen en kan er ook genoten worden van de wedstrijd tussen Hoogeveen zaterdag en Nieuw Balinge.
Klik hier voor meer informatie.

Het nieuwe E7


Sinds de winterstop beschikken we over een zevende E-team. Daar zijn we natuurlijk trots op. Vandaar de jongens van E7 in de spotlight.
Lees verder >>

Mededelingen/afgelastingen

Maandag 21 April is er geen training, De kantine is gesloten.

 

Op zaterdag gaat de kantine vanaf nu open om 8.00 uur.

VV Hoogeveen TV - reactie Joeri van der Tuin


Hoogeveen greep zaterdagavond de laatste strohalm om zich alsnog rechtstreeks te handhaven. Tegen concurrent RKHVV werd er met 3-1 gewonnen. VV Hoogeveen TV sprak na afloop met Joeri van der Tuin over de wedstrijd en de kansen in de resterende duels.
Lees verder >>

Keeperspromotiedag Hoogeveen en HZVV


In navolging van de vorige succesvolle editie slaan VV Hoogeveen en HZVV de handen ineen en organiseren donderdag 1 mei (in de meivakantie) in samenwerking met KeepersSchool Noord wederom een keeperspromotiedag. Deze dag is bedoeld voor keepers, aspirant keepers of voetballers die graag willen weten hoe ze een keeper moeten passeren.
Lees verder >>

VV Hoogeveen TV - reactie Danny Starrenburg


Hoogeveen zaterdag mag nog steeds blijven hopen op de titel in de vijfde klasse D. Zaterdag werd de lastige uitwedstrijd bij SC Zweeloo gewonnen. In een spannend duel trokken de blauwwitten uiteindelijk met 1-2 aan het langste eind. VV Hoogeveen TV sprak na afloop met aanvaller Danny Starrenburg.
Lees verder >>

Afscheid Kevin van Dalen


Hoogeveen nam tijdens de thuiswedstrijd tegen RKHVV afscheid van verdediger Kevin van Dalen. Vanwege zeg werk voor defensie wordt hij uitgezonden naar Mali. Hierdoor speelde Kevin zaterdag zijn laatste wedstrijd voor Hoogeveen.
Lees verder >>

Jeugdbeleidsplan online


In november presenteerde het jeugdbestuur haar jeugdbeleidsplan tot 2016. Het is belangrijk dat alle leden van de inhoud op de hoogte zijn, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten. Daarom staat het beleidsplan nu ook online.
Download hier het beleidsplan >>

Samenstelling jeugdselecties 2014-2015

De jeugdcoaches zijn al weer voorzichtig bezig met het samenstellen van hun teams voor het nieuwe seizoen 2014/2015. De komende trainingen, competitie- en selectiewedstrijden zullen de jeugdspelers dus met meer dan gemiddelde interesse gevolgd gaan worden, zodat er straks weer een goede teamindeling gemaakt kan worden. Een juiste indeling is immers belangrijk, want dat komt de prestatie en het plezier van een ieder ten goede. De definitieve selecties zullen net als in voorgaande jaren bekend worden gemaakt rond 15 juni, zijnde de uiterlijke datum van overschrijving.

Informatie Jeugdsport- en cultuurfonds

Het Jeugdsport- en cultuurfonds geeft op een hele praktische manier alle kinderen de mogelijkheid om mee te doen aan activiteiten. Vanaf 2014 zet de gemeente Hoogeveen extra financiële middelen in zodat nog meer kinderen gebruik kunnen maken van het fonds.
Lees verder >>

Like ons op Facebook!

 

Vergaderschema

23-04   19.30   Leiders en trainers E, F  (Best.)
23-04   19.30  Vriendenclub                      (Secr.)
24-04   19.30   VAC                                     (Best.)
28-04   19.30   Jeugdbestuur                   (Secr.)
28-04   19.30   HGV Actief                          (Best.)
29-04   19.30   Hoofdbestuur                    (Best.)
30-04   19.30   Overleg Rommelmarkt   (Best.)
01-05   19.30   VAC                                     (Best.) 
05-05   19.00   Jeugd                                 (Secr.)
08-05   19.30   VAC                                     (Best.)
12-05   19.30   Jeugdbestuur                   (Secr.)
13-05   19.00   Hoofdbestuur                    (Best.)
15-05   19.30   VAC                                     (Best.)
19-05   19.00   Jeugd                                 (Secr.)
20-05   19.30   Kantinemedewerkers     (Best.)

 


Virtuele tour


Vanaf nu kun je onze club ook bezoeken met je computer, tablet, of smartphone via een virtuele tour. De tour, Google Bedrijfsfoto's genaamd maakt gebruik van dezelfde techniek als Streetview en is sinds een jaar beschikbaar. De Google Bedrijfsfoto Tour heeft veel voordelen.
Lees verder >>

Informatie rommelmarkten

De supportersvereniging organiseert in samenwerking met de Vriendenclub en Hoogeveen Actief vier rommelmarkten, te weten op: 25 mei 2014, 15 juni 2014, 29 juni 2014 en 13 juli 2014. Uiteraard hebben we het liefst dat er zoveel mogelijk leden op de rommelmarkt gaan staan om spulletjes te verkopen. Lees daarom verder voor meer informatie.
Lees verder >>

Kampioensdroom spat uiteen

Hoogeveen zaterdag kan zich net als vorig seizoen gaan richten op twee promotie-duels aan het eind van het seizoen. Dinsdagavond spatte de kampioensdroom uit elkaar. In het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen VEV bleef men steken op 1-1. Hierdoor bedraagt de achterstand op VVAK vier punten en die op NKVV drie punten.
Lees verder >>

Hoogeveen grijpt laatste strohalm


Hoogeveen leeft nog. Zaterdag greep de ploeg de laatste strohalm door concurrent RKHVV met 3-1 te verslaan. Hierdoor blijft het nog mogelijk om met nog drie duels te gaan de nacompetitie om promotie/degradatie te ontlopen.
Lees verder >>

18 april finale klaverjassen & jokeren


Vrijdag 18 april is de finale avond van het klaverjassen & jokeren van het seizoen 2013-2014. Het koppelklaverjassen en het jokeren gebeuren beiden in competitieverband. De organisatie, Hoogeveen-Actief, kijkt nu al met volle tevredenheid terug op het kaartseizoen.
Lees verder >>

Zwaarbevochten zege Hoogeveen zaterdag


Hoogeveen zaterdag mag blijven hopen op een kampioenschap in de vijfde klasse D. Zaterdag won de ploeg van trainer Rudie Pol de lastige uitwedstrijd bij SC Zweeloo. Het werd een zwaarbevochten overwinning voor de blauwwitten die uiteindelijk met 1-2 aan het langste eind trokken.
Lees verder >>

Damian en Melvin naar finale shootout

Zondag was de tweede halve finale van de 11e editie van de shootoutcompetitie voor D-pupillen. In de rust van de wedstrijd tegen RKHVV waren Damian Koops, Melvin Pol, Lorenzo Eeken en Joyce Santing aan de beurt. Ze troffen in doelman Edwin Santing een lastige opponent. Uiteindelijk plaatsten Damian Koops en Melvin Pol zich voor de finale.
Lees verder >>

Senna Huisjes 'Pupil van de wedstrijd'


Bij elke thuiswedstrijd van het 1e elftal in de Hoofdklasse is er een 'Pupil van de wedstrijd'. Zondag was het in de thuiswedstrijd tegen RKHVV de beurt aan Senna Huisjes. Hij had een onvergetelijke dag en kreeg na afloop ook nog wat presentjes uit handen van 'Viva Fleur man van de wedstrijd' Daniël Manning.
Lees verder >>

Volgende thuiswedstijd 1e selectie

 

Zondag 4 mei

 

Hoogeveen
- NEC Nijmegen
14.30 uur

Rommelmarkten 2014


De supportersvereniging van voetbalvereniging Hoogeveen organiseert in 2014 vier rommelmarkten aan de Terpweg (ijsbaan) in Hoogeveen. Grond-plaatshuur is € 1,00 per meter. Standplaats voor kinderen is gratis. De eerste rommelmarkt van dit jaar wordt gehouden op zondag 25 mei 2014 en start om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.
Lees verder >>

Spek de kas van v.v. Hoogeveen!


Voetbalvereniging Hoogeveen is één van de 14 verenigingen die zich aangemeld heeft bij de campagne: “Spek de kas van je sportclub” van C1000 Offerein. Bij deze vragen wij iedereen die boodschappen doet bij de C1000 of ze hun punten willen toewijzen aan v.v. Hoogeveen.
Lees verder >>

Contributie

Alle leden betalen contributie. Belangrijk om te weten is natuurlijk hoe u zich kunt aanmelden of hoe u uw lidmaatschap kunt opzeggen. Bij het laatste is het van belang dat dit voor 31 mei wordt doorgeven. Anders loopt het lidmaatschap nog een seizoen door.

Klik hier voor meer informatie >>

Sportpark Bentinckpark

Kantinedienst

Zaterdag 19 April:   

Tot 10.00 uur:   Ike Santing

van 10.00 tot 14.00 uur:   J. Meppelink, S. Inci

van 14.00 tot 18.00 uur:   A. Vos, A.J. Anninga, J. Kleine, R. Padding

Hoofdsponsor

Zuidema GROEP

Websponsor

Rovecom ICT

Sponsoren